GrachtenAtelier
GrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerie

Veelgestelde vragen

De dames van de GrachtenGalerie staan graag voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. 

Veelgestelde vragen kunt u al hieronder terugvinden. Voor alle andere vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 1. 1 Is het mogelijk een bedrijfsuitje te houden in de GrachtenGalerie? Voor een gezellige borrel met uw bedrijf of vriendengroep werkt de GrachtenGalerie graag mee aan een concept op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar Suzanne Haartman op het nummer 06-81013989.

  U kunt al een goede indruk krijgen van de mogelijkheden op www.GrachtenAtelier.nl. Daarnaast verzorgen wij ook graag een concept op maat. 


  Verberg
 2. 2 Is het mogelijk de galerie te bezoeken na sluitingstijd? De GrachtenGalerie is buiten reguliere openingstijden ook op afspraak te bezoeken. Komt het u beter uit in de avond of ochtend vanwege een gedeelde agenda of werk, neemt u dan contact op via het contactformulier of bel naar Jolien Verhaegen op het nummer +31 6-13668336.
  Verberg
 3. 3 Ik ben zelf kunstenaar, kan ik bij jullie exposeren? Ja, dit is in principe mogelijk. Wanneer je als kunstenaar wilt exposeren in de GrachtenGalerie, kun je je contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Gelieve een online adres te vermelden waar wij het betreffende werk kunnen bekijken. Wanneer u niet over een website beschikt kunt u een mail met werken (in klein formaat) in de bijlage sturen naar: info@grachtengalerie.nl.  Wij bespreken eenmaal per kwartaal de nieuwe aanmeldingen en laten zo spoedig mogelijk weten of wij geinteresseerd zijn in een samenwerking.
  Verberg