GrachtenAtelier
GrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerie

Over Ons

Wij zijn 'de dames van de GrachtenGalerie' en geloven dat verbeelding en intelligentie samen van een gele vlek de zon maken.

Kunst is voor ons een eerste levensbehoefte en wij houden van diversiteit. In onze collecties brengen we daarom ook altijd minimaal 8 kunstenaars met uiteenlopende disciplines samen.

Caroline en Jacqueline Mulders (tweeling en ook eigenaar van het GrachtenAtelier) werken in de galerie samen als partners met Jolien Verhaegen. Zij zorgt samen met de andere dames van de GrachtenGalerie voor de dagelijkse gang van zaken. 

De succesvolle opening op 14 mei 2011 van de GrachtenGalerie is een feit. Wij blijven verder groeien
en de komende jaren begroeten wij meer bijzondere kunstenaars. Tevens streven wij naar nieuwe mogelijkheden en optimalisatie van de galerie. Dit mooie (kunst)leven en wij, staan niet stil. Nieuwsbrief

Borrelen met collega’s of een zakelijk kunstdiner in inspirerende omgeving temidden van kunstwerken? Of bent u geïnspireerd door de exposanten en wilt u zelf aan de slag? Bij het GrachtenAtelier kunt u een van onze uiteeenlopende workshops boeken!