GrachtenAtelier
GrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerie

De Galerie

Welkom bij GrachtenGalerie in Utrecht

Utrecht is weer een kunstparel rijker!

Na de opening van “GrachtenAtelier” hebben wij sinds 14 mei 2011 de deuren geopend van onze derde locatie “GrachtenGalerie”. Passie, verbondenheid en ondernemerschap is waar wij voor staan en dit zijn tevens de basisingrediënten voor onze GrachtenGalerie. We werken met allemaal dames en worden dan inmiddels ook liefkozend 'de dames van de GrachtenGalerie' genoemd.

De Galerie bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Utrecht, de Oudegracht, boven de historische, Utrechtse werfkelders. Om de zes á acht weken wisselen wij de expositie, onder het tabblad 'exposities' komt u meer te weten over de huidige expositie. Ziet u bij de andere exposities iets wat u raakt of geraakt heeft en waar u fijne herinneringen aan heeft dan is het geen probleem dit kunstwerk naar de galerie te halen. Wij hebben veel werken in stock maar die is niet om de hoek. Laat het even weten als we er iets bij kunnen halen. 


Kom eens langs en laat u verrassen, wij heten u van harte welkom.  

Veel groeten,

de Dames van de GrachtenGalerie

GrachtenGalerie
Oudegracht 185
3511 NE Utrecht
T: 06-13668336 

Deel dit met anderen:
Contact >