GrachtenAtelier

VrouwenPower

Expositie: 05.04.2015 - 19.05.2015

Een expositie door vrouwen, voor vrouwen en voor alle mannen die van vrouwen houden.
De kracht en dynamiek van ondernemende vrouwen die hun dromen najagen. Die durven dromen en durven geloven. Die hun dromen waarmaken, de lat hoger leggen en hun do
elen bereiken door passie, doorzettingsvermogen en creatief talent. De energie die zij uitstralen is aan de ene kant zacht, aan de andere kant volhardend. Vrouwen die in beeld zijn gebracht met verscheidene materialen in diverse verschijningsvormen en vanuit verschillende invalshoeken. Een expositie waarbij elementen uit alle werken worden gemixt met de visie en inhoud van bezoekers waardoor langzaam een beeld wordt gecreëerd van de ultieme powervrouw.

Vrouwenpower, omdat iedere vrouw een femme fatale in zich heeft. Die de ene keer naar de voorgrond treedt en dan weer haar drijvende kracht blijkt te zijn.


Daarnaast blijven wij wegens lof & succes werk van Moderne kunstenaars vertonen. Van Picasso en zijn tijdgenoten. Hieronder volgen enkele werken die in de afgelopen periode verkocht zijn. Tot en met zondag kunt u de huidige collectie komen bewonderen. Ook geven wij al een preview van moderne 'Powervrouwen' die komen gaan.

Komt u na de paasbrunch een drankje bij ons doen en proosten als powervrouwen onder elkaar of brengt u graag een toost uit op de powervrouw?
Wij zien u graag in de galerie op zondag 5 april tussen 15.00 en 18.00 uur. Het openingswoord is om 16.00 uur. We zullen wederom de kunstenaars toe lichten aan de hand van een speciaal gecreëerde amuse. Komt u de kunst proeven?

Kunstenaars:

Annemarie van der KolkCarolien de BrouwerCaroline MuldersElseline Boks LuttikhuizenKarin van de WalleLisa van NoordenPicasso en tijdgenoten
VrouwenPower