GrachtenAtelier

Verdichting

Expositie: 03.09.2016 - 01.11.2016

De samensmelting van verschillende elementen in de werken van vijf bijzondere kunstenaars heeft de boventoon in deze expositie getiteld: Verdichting.
Het is de realisatie van meer waarnemingen dan één; voedsel, bloemen, dierfiguren, culturen en materialen komen op een poëtische manier samen. We kijken over de details heen naar een totaalbeeld dat een nieuwe horizon aanbrengt. Momentopnamen van een dynamisch proces waarin de kunstenaars zich uitgedaagd hebben gevoeld de grenzen op te zoeken. Zo verschijnen er nieuwe werelden die mysterieus en speels zijn en uitdagen om een droomwereld binnen te stappen.

PROEF DE KUNST! Zoals altijd is de sensatie van kunst niet alleen te zien en te voelen, maar tijdens de opening zelfs te proeven. We presenteren de kunstenaars en hun werk aan de hand van een speciaal gecreëerde amuse. De opening vindt op 3 september plaats van 16:00 tot 19:00.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de opening bij te wonen dan zien we u natuurlijk graag op een later moment. De expositie loopt nog tot 25 oktober.

Kunstenaars:

Anno Lien Antoon van WijkEdith MadouHans JoutaHeidi WallheimerOrtaire de Coupigny
Paradise Bird
Verdichting Antoon van Wijk Paradise Bird