GrachtenAtelier

Thuiskomst

Expositie: 13.12.2015 - 09.02.2016

De feestdagen draaien ieder jaar om familie en warmte, de dankbaarheid om weer bij elkaar te kunnen zijn en terug te kijken op het jaar dat is geweest en te dromen over de tijd die gaat komen. Wensen, nieuwe voornemens en de verstilling van tijd vullen de ruimte. De wisselwerking tussen deze verstilling en weer in beweging komen zal ook te zien zijn in de nieuwe expositie van de GrachtenGalerie. De gevoelszwangere wereld zou zo de kunstzinnige weerslag kunnen zijn van een reis, waar thuiskomen tenslotte ook weer bij hoort.
Ook de thuiskomst van de werken van Caroline Mulders, directrice van het GrachtenAtelier, zal gecombineerd worden met werk van kunstenaars waar wij ons meer dan thuis bij voelen. Deze zullen gecombineerd worden met klein werk, groots van weerschijn, maar met vriendschappelijke prijsjes.

Kunstenaars:

Annemarie van der KolkCaroline MuldersCees VeghEdith MadouEdwin AafjesHans JoutaJan CupidoMarieke PetersMarina Des TombeNicole LadrakNoortje den OudstenOrtaire de CoupignyYvon van Wordragen
Klavecimbel
Thuiskomst Edwin Aafjes Klavecimbel