GrachtenAtelier

Pretty in the City

Expositie: 21.05.2015 - 07.07.2015

Aankondiging expositie: Pretty in the City.
Opening op donderdagavond 21 mei. Van 17.00 - 20.30 uur.

Schoonheid zit hem in de duizenden details van de stad. De rijkdom aan elementen, het historische karakter en bijzondere urban features maken elke stad eigen. Verlaten wegen ademen rust en leegte, straten en pleinen spreken drukte en chaos. Muren zonderen af, bruggen en deuren verbinden, ramen maken nieuwsgierig. Lantaarns brengen licht, panden geven schaduw en mensen kleuren in. Een stad kent vele gezichten, vele karakters, de stad trekt aan of stoot af. Steden blijven groeien, dit biedt kansen en mogelijkheden maar brengt ook een tal van uitdagingen mee. Onze kunstenaars laten, ieder in hun eigen discipline, een ander gezicht van de stad zien. De een laat de mensen zien die er leven, de ander is op zoek naar het ritme van de stedelijke structuren en laat zich leiden door het licht.

Ontdek welke verborgen schoonheden jouw ogen ontmoeten tijdens de expositie Pretty in the City. Een expositie over alles wat een stad mooi kan maken. 

Kunstenaars:

Danielle FrenkenEline Sneeuwloper Vergunst Jacobien de KorteKarin van de WalleLoes KnobenWessel HuismanYvon van Wordragen
Our Morning GardenStill 1Sweet Window
Pretty in the City Wessel Huisman Our Morning Garden