GrachtenAtelier

In de wolken

Expositie: 16.03.2019 - 21.05.2019

Vanaf zaterdag 16 maart zijn wij in de wolken, om 3 uur ‘s middags opent namelijk onze expositie In de wolken. Deze draait onder andere om de schilderijen van Cees Vegh. Cees heeft voor deze expositie een exclusieve collectie geschilderd. Zijn wolken laten je weg dromen naar een plek waar tijd niet lijkt te bestaan en van haast nooit sprake is geweest. Door zijn imposante luchtpartijen haalt menig mens nog een extra hap lucht en verzucht: daar wil ik naartoe, daar wil ik zijn.

Tijdens de opening wordt de kunstbeleving gevoed en verrijkt door middel van een speciaal gecreëerde amuse.

De schilderijen van Cees worden gecombineerd met beelden die de natuur in beweging weten te vangen of die de natuur in al zijn weelderigheid vastleggen. Ieder van deze kunstenaars kijkt met een eigen blik naar een gelaagde wereld die het waard is in beeld vast te leggen. 

Kom ook langs op onze cloud nine en zwem in het Nederlandse landschap zoals je deze nog nooit hebt gezien! Geen tijd om zaterdag 16 maart langs te komen? Geen zorgen! De expositie is te bezoeken tot zaterdag 18 mei, een retourtje naar de wolken is nog nooit zo toegankelijk geweest.

Kunstenaars:

Alda PoulussenAnnemarie van der KolkCees VeghDirk de KeyzerEsmeralda van MaldeEsther van der EerdenKitty Warnawa
FemmeHet lege land
In de wolken Dirk de Keyzer Femme