GrachtenAtelier

(Huisje) Boompje Beestje

Expositie: 08.06.2017 - 30.08.2017

Trek je stoute (huis)schoenen aan en val met de deur in huis op zaterdag 8 juli. We zijn die dag twee uurtjes langer open (tot 19.00 uur) en schenken graag een borreltje in. Omdat we weten dat niet iedereen meer thuis is en binnenkort hopelijk vakantie mag gaan vieren, houden we het voor ons doen simpel.

Wel halen we voor deze expositie alle benodigdheden in huis voor een extra fijn en compleet thuis. Ieder huisje heeft natuurlijk naast fraaie meubels en leuke bewoners ook een boompje en een beestje nodig. Het mooist is om dat plaatje compleet te maken met kunst. U zult een variëteit aan boompjes (natuur) en beestjes bij ons vinden.

Geen mogelijkheid op 8 juli? Geen zorgen, de expositie is nog te bezichtigen tot begin september. Wij zijn de hele zomer gewoon gezellig open en laten u graag zien hoe u uw eigen Huisje Boompje Beestje compleet kan maken met onze collectie.

Kunstenaars:

Alda PoulussenAnnemarie van der KolkAnno Lien Cees VeghCher MattijssenHans JoutaHazel LingMarieke PetersRudy VolbedaSuus Kooijman
Slenk
(Huisje) Boompje Beestje Cees Vegh Slenk