GrachtenAtelier

Uit de Anonimiteit

Expositie: 28.08.2011 - 06.10.2011

EXPOSITIE “UIT DE ANONIMITEIT” 2011

De expositie “Uit de Anonimiteit” 2011 bij de GrachtenGalerie in Utrecht, is voortgekomen uit “Anoniem Gekozen” van de succesvolle ‘zomerexpo 2011’.
“Uit de Anonimiteit” is een kleine selectie van kunstenaars die hieraan hebben meegedaan en uiteindelijk bij de Zomerexpo selectie hoorden van 250 kunstwerken.

Het initiatief hiertoe is genomen door kunstenares en galeriehoudster Caroline Mulders van de GrachtenGalerie in Utrecht. Zij heeft zelf meegedaanaan de zomerexpo 2011 en raakte geinspireerd door het anonieme selectieproces, enthousiasme van de kunstenaars en het resultaat van de expositie in het Gemeentemuseum Den Haag.

Om deze positieve en vernieuwende manier van kunst- en cultuur-ontwikkeling in Nederland niet stil te laten vallen, heeft Caroline een selectie van kunstenaars benaderd en daaruit een expositie samengesteld.

Deelnemende kunstenaars

Roelien van Aalderen - Leon Bekkema - De dames van BroBa - Manja Eland - Monique Eller - Peter Hiemstra - Mirjam Kerstholt - Caroline Mulders - Anja Nieuwold - Ruben Philipsen - Erica Scheper - Tabitha Sluis - Oscar Venema - Robert van Westedorp - Joost Witte

Kunstenaars:

Anja NieuwoldJoost WitteManja ElandOscar VenemaPeter HiemstraRobert van WestendorpRoelien van Aalderen
Noors WaterHeidewandelingTijdloosTwin nr 2
Uit de Anonimiteit Roelien van Aalderen Noors Water