GrachtenAtelier

Puur Natuur

Expositie: 06.04.2014 - 20.05.2014

In deze expositie plaatsen we de unieke beelden van onze meest gewilde en zeer gewaardeerde kunstenaar Hans Jouta in hun natuurlijke context. Dat wil zeggen, in het landschap, we halen buiten naar binnen!
Het 2-dimensionale werk is van 5 verschillende kunstenaars die de vele (ver)gezichten van de landschappelijke verbeelding aan ons tonen.

Op deze manier brengen we opnieuw minstens zes kunstenaars bij elkaar die werk maken waar een diepere laag, een ziel in zit. Zoals altijd prachtig gemaakt, veel variatie maar het geheel in evenwicht.

Hans Jouta heeft speciaal voor deze expositie een serie unieke beelden gemaakt die nog nergens anders vertoont zijn. Om onze samenwerking te vieren zal er een boekje over zijn ouevre uitgebracht worden.

De opening op 6 april zal volgens ons nieuwe principe gaan. Kunst en koken zijn voor ons zo verenigd dat we de kunstenaars zullen presenteren aan de hand van een speciaal gecreerd hapje. Aan het eind van het jaar komen deze werelden opnieuw samen in een kunstkookboek. Daarin zijn ook alle recepten terug te vinden.


 

 

Kunstenaars:

Arie GoedhartCaroline MuldersCees VeghFrancisca KalmijnHans Jouta
Hans Jouta Puur Natuur
Puur Natuur Hans Jouta Hans Jouta Puur Natuur