GrachtenAtelier
GrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerieGrachtenGalerie

Kunstdiner

Aantal personen: 10 t/m 50
Prijs: vanaf
Duur: 3

Laat je smaakpapillen versieren in de GrachtenGalerie! De GrachtenGalerie is het zusje van het GrachtenAtelier Na een inspirerende rondleiding in de galerie met ins & outs over de expositie gaan jullie aan de slag in ons kookatelier voor een kookworkshop of kunnen jullie een private dinner boeken.

Optie 1:
De koks stellen een private dinner als maatwerk samen. Jullie persoonlijke wensen zijn altijd het uitgangspunt voor onze menusuggesties. Per gelegenheid adviseren wij jullie om gezamenlijk tot een perfecte avond te komen. Het menu bestaat uit leuke seizoen producten en wisselt hierdoor een aantal keer per jaar.

Om jullie een idee te geven van de kosten van een private dinner:
4 gangen menu € 49,50 p.p. (Koud en warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
5 gangen menu € 55,00 p.p. (4-gangen menu aangevuld met een tussengerecht)
6 gangen € 62,50 p.p. (5-gangen menu aangevuld met een kaasdessert).

Optie 2:
Vinden jullie het leuk alvast te oefenen voor kerst thuis? Boek dan een kookworkshop.

Tijdens de kookworkshop gaat men een vier gangen kerstdiner bereiden, een mooie aangelegenheid om het thuis nog eens dunnetjes over te doen. Natuurlijk onder het toeziend oog en met aanwijzingen en nuttige tips van onze culinair adviseurs.

Bij heerlijke gerechten horen natuurlijk ook perfecte wijnen! Boek ons wijnarrangement en wij schenken speciaal geselecteerde wijnen tijdens het diner.

Uiteraard krijgt men achteraf nog de recepten per e-mail toegestuurd, zodat iedereen met kerst iets bijzonder lekkers op tafel kan neerzetten!  

Kijk ook eens op: www.grachtenatelier.nl voor meer opties.

Deel dit met anderen: